Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@06:03:36 GMT

اشکان دژاگه در کنار خانواده

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۱۱۱۶

اشکان دژاگه بازیکنی با ملیت ایرانی-آلمانی است. اشکان دژاگه در تاریخ هشتم اسفندماه سال 90 در ترکیب تیم ملی ایران مقابل قطر مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه آزادی قرار گرفت. اشکان دژآگه (زاده 14 تیر 1365 برابر با 5 ژوئیه 1986 در تهران، ایران) بازیکن تیم ملی فوتبال ایران است که دارای ملیت ایرانی-آلمانی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشکان دژاگه و مادر بزرگش + عکس

بیوگرافی اشکان دژاگه نام :اشکان نام خانوادگی :دژاگه متولد :14 تیر ماه 1365  محل تولد :تهران  پست :هافبک هجومی باشگاه کنونی :تراکتور سازی تبریز اطلاعات فردی و باشگاهی اشکان دژاگه

او تاکنون در تیم های هرتابرلین و وولفسبورگ در بوندس لیگا بازی کرده است. او در سال 2012 با قراردادی 3 ساله به فولام پیوست. او در رده ملی، برای تیم های پایه آلمان بازی کرده است و در رده بزرگسالان، از لحاظ قانونی می توانست هم برای تیم ملی فوتبال آلمان و هم برای تیم ملی فوتبال ایران بازی کند. اما به دلیل علاقه ای که به ایران داشت با اینکه رسانه ها شانس دعوت شدن به تیم بزرگسالان آلمان را به او داده بودند برای تیم ملی ایران به میدان رفت.

زندگی شخصی اشکان دژاگه

اشکان دژآگه مقیم برلین بوده و با همسر آلمانی-ایرانی (شقایق) و دخترانش (آلیا و آلیشا و آمایا) زندگی می کند.در زندگی اجتماعی علاقه به مراسم خیریه داشته و در بیشتر آنها فعالیت دارد.

اشکان دژآگه در می سال 2014 پروفایل دی ان ای خود را برای پژوهش و آزمایش دربارهٔ جراحت های ورزشی هدیه داد.

اشکان دژاگه و همسر آلمانی اش / عکس سرگذشت باشگاهی اشکان دژاگه

ولفسبورگ

دژاگه فوتبال خود را با هرتابرلین آغاز کرد، سه فصل برای این تیم به میدان رفت و سپس راهی ولفسبورگ شد تا شش فصل با پیراهن این تیم بازی کند. حاصل حضور دژاگه در ولفسبورگ، 132 بازی و به ثمر رساندن 18 گل بود. وی در زمان حضور خود در ولفسبورگ بازی های درخشانی را به نمایش گذاشت.

فولام

دژآگه در بوندسلیگا پنج فصل را سپری کرد و بیش از 150 بار به میدان رفت. او در ولفسبورگ موفق شد، به قهرمانی بوندسلیگا دست یابد و در موفقیت آن تیم نقش مهمی را ایفا کند. دژآگه در تابستان سال 2012 با نظر مارتین یول با مبلغی اعلام نشده از ولفسبورگ به فولام پیوست. دژاگه در 44 بازی رسمی برای فولام 6 گل به ثمر رساند و در مجموع بازی های قابل قبول و درخشانی را در لیگ برتر انگلیس به نمایش گذاشت.

جام جهانی روسیه

اشکان دژاگه همراه با تیم ملی ایران به روسیه برای برگزاری مسابقات جام جهانی 2018 سفر کرد اما در سه بازی ایران در رده گروهی موفق به کسب اجازه بازی از طرف کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی نشد.

پیوستن اشکان به تراکتور سازی

در روزهای باز بودن پنجره نقل و انتقالات لیگ هجدهم تراکتور سازی که با خرید های خود همه را سوپرازیز میکرد این بار دست به خرید های باورنکردنی تری زد.

اشکان دژاگه و مسعود شجاعی 2 بازیکن ملی پوش حاضر در جام جهانی روسیه با امضای قراردادی 3 ساله به تیم تراکتورسازی پیوستند.

خبر بد سایت باشگاه انگلیسی برای اشکان دژاگه

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خانواده اشکان دژاگه فوتبالیست ایرانی اشکان دژاگه جام جهانی برای تیم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم  و فناوری آنا، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر میگردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۳.۱ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد.

وی افزود: سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده  ۶.۵ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد.

این مسئول اضافه کرد: سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند میشود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت داد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت افزود: نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند؛ چراکه بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیکر معلم شهید حجت‌اله یوسفیه پس از ۳۹ سال به ایران بازگشت
  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • پرونده نیکا شاکرمی؛ ماجرای مرگ نیکا چه بود؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟